Welkom bij onze miniatuurwereld

De kans is groot dat je op deze webpagina's terecht bent gekomen omdat je interesse hebt voor onze modelspoorbanen.
We kunnen je garanderen dat je bij ons aan het goede adres bent! Wij zoeken altijd naar nieuwe actieve en enthousiaste vrijwilligers.. dus als je je vrije tijd eens ander wilt indelen? Neem dan eens contact met ons op.
 

Binnen het Familiepark zijn vele vrijwilligersgroepen actief. Zo onderscheiden we vrijwilligers die zich bezighouden met de exploitatie van Nienoord Spoorwegen, de Genzelbahn, de LGB-tuinbaan en een 1:87 miniatuurwereld.
Deze modelspoorbanen zijn gelegen op het Landgoed Nienoord. Een landgoed vol verrassingen en met heel veel potentie. Een Landgoed met hoge entertainmentwaarde die je zeker terugvind bij het Familiepark. Ons Familiepark is een recreatiepark met een grote kindvriendelijke speeltuin, een kinderboerderij met een kinderboederij, modelspoor exposities en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie.
Kortom, een speelparadijs dat groot genoeg is zodat je elkaar niet voor de voeten hoeft te lopen.

Dit gedeelte van de website gaat over de modelspoorbanen in de schaalgrootte 1:87 en de LGB-tuinbaan in de schaalgrootte 1:22,5.
Deze pagina's worden beheerd door "Modelspoorgroep Nienoord" en heeft als doel de modelspoor hobby te promoten en onze miniatuurwerelden onder de aandacht te brengen van het grote en kleine publiek.
Indien je informatie zoekt over openingstijden, evenementen en entree prijzen, dan kan je die terugvinden op de webpagina's van het Familiepark Nienoord.

Onze Modelspoorgroep Nienoord telt, in het najaar van 2016, zestien vrijwilligers die zich als doel hebben gesteld om twee miniatuurwerelden in de schaalgrootte 1:87 en een in de schaalgrootte 1:22,5 te bouwen en te onderhouden.
Onze missie en doelstelling is het om onze bezoekers ongeacht hun leeftijd, groot of klein een onvergetelijke dag te bezorgen met een bezoek aan onze miniatuurwerelden.
Je zult bij ons ogen en oren te kort komen en mocht je niet alles in een keer kunnen zien, niet getreurd... want bij een volgend bezoek zie je vast nog veel meer dan je de eerste keer al had gezien want onze modelspoorhobby is veelzijdige hobby en je raakt niet gauw uitgekeken!

Een bezoek aan onze miniatuurwerelden is een unieke beleving voor het hele gezin!